top of page
Избелване и Реминерализация

50% Отстъпка до края на месец Март!!!

Ексклузивна пакетна услуга, включваща:

dental-fillings.jpg
Преглед и консултация
istockphoto-452696967-612x612.jpg
Снемане на отпечатъци от горна и долна челюст
teeth-whitening-smiling-girl-with_fa3865
Изработване на индивидуални шини за избелване и реминерализиция на горна и долна челюст
individual-tooth-tray-for-whitening-and_
Предоставяне на професионална система за домашно избелване за употреба единствено с индивидуални шини
kapy-na-zubah.jpg
Предоставяне на реминерализираща паста, също предназначена за употреба с индивидуални шини

Стандартна цена на пакета 325лв

Отстъпка до края на месец Март -50%
= 160лв 

Характеристика на професионалното домашно избелване

 

         Както се подсказва от името, системите за професионално домашно избелване са предназначени за употреба в домашни условия и само подготовката за което се извършва в стоматологичния кабинет. Този вид система може да се ползва единствено и само при наличието на предварително изработени индивидуални шини. Те се изработват по специфична технология и пасват точно върху зъбите на пациента и са предназначени за многократна употребе. Чрез тях прецизно се аплицира избелващият агент както и реминерализиращият агент.

Начинът на употреба е изключително лесен. Избелващото вещество се поставя в шината, а шината върху зъбите. На удачно е това да се прави вечер преди лягане и да се спи със шините, при което избелващото вещество действа цяла вечер, но могат да се ползват и през деня. Аналогичен е и процесът при реминерализацията.

 

Какви са предимствата на професионалните системи за домашно избелване?

 

                На първо място, избелвашият агент който се ползва при системите за домашно избелване не е толкова агресивен като този, който се ползва при системите са кабинетно избелване. Това драматично намаля риска от поява на зъбна болка и нуждата от прекратяване на процедурата. За разлика от кабинетното избелване могат да се обхванат всички зъби, не само предните. Елиминира се нуждата от продължителното стоене на стоматологичния стол с отворена уста. По – плавното избелване гарантира по – добър контрол на степента на избелване и то от самият пациент. Често ,след процедура по избелване, пациентите се оплакват от повишена чувствителност, причинена от термични и химични дразнители. Това води в друго голямо предимство на системите за домашно избелване, а именно възможността освен избелваш агент, да се приложи и реминерализиращ агент. След избелване могат да са на лице отворени микро цепнатини в емайла и дентинови тубули, което води до повишената чувствителност. Реминерализирашият агент, приложен чрез индивидуалните шини, запълва тези пространства, елиминирайки постоперативната чуствителност, заздравява емайла на зъбите и удължава ефекта от избелващата процедура. Процедурата по реминерализация може да се повтаря редовно за поддържане на добро зъбно здраве, особено при наличие на кариеси и обтурации.

-50%.jpg
  • Харесайте поста ни във Фейсбук и тагнете двама приятели в коментарите! 

  • Запазете си час в удобно за Вас време:

                    0877/60-64-66

  • Регистрирайте се за да получавате известие за бъдещи оферти, кампании и томбули! 

Офертата изтича след:

bottom of page